Κατηγορίες HTML

Slide Show

Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Προβλέψεις για Money in the Bank Vol.2!

Μια μέρα περίπου μας χωρίζει από ένα από τα σημαντικότερα PPV της χρονιά, το Money In The Bank, το οποίο φέτος θα καθορίσει όχι μόνο ποιος θα είναι ο κάτοχος της περιβόητης βαλίτσας και κατ' επέκταση συμβολαίου για αγώνα κατάκτησης του WWE World Heavyweight Championship, αλλά για πρώτη φορά στην ιστορία του event θα χριστεί καινούριος πρωταθλητής μέσω ενός επιπλέον Ladder Match. Έτσι και εγώ με την σειρά μου θα μοιραστώ μαζί σας τις προβλέψεις μου για το αυριανό MiTB.


Stardust & Goldust vs. RybAxel

Το πρώτο ματς της βραδιάς θα είναι ένα tag team ματς μεταξύ των Rybaxel και της "νεοσύστατης" ομάδας των Stardust (Cody Rhodes) και Goldust. Αν και οι Curtis Axel και Ryback μετά από αρκετές νίκες που έχουν πάρει έδειχναν να ανεβαίνουν στον tag team χώρο, θεωρώ ότι την νίκη εδώ θα πάρουν τα αδέρφια Rhodes, καθώς ο Stardust σαν gimmick παίρνει από την εταιρεία ένα αρχικό push για να εκτιμηθεί το κατά πόσο αυτό αρέσει στον κόσμο ή όχι, έτσι ώστε οι Goldust και Stardust να μπουν στο δρόμο για τον Tag Team τίτλο ή το σενάριο τους να καταλήξει σε μεταξύ τους αγώνα στο Summerslam.

Paige vs Naomi

Στην διεκδίκηση του τίτλου Divas βρίσκεται η Naomi, η οποία προσωπικά δεν έχει καταφέρει να με εντυπωσιάσει ούτε σαν wrestler ούτε σαν χαρακτήρας και πιστεύω ότι δεν θα μπορούσε να της δοθεί ο τίτλος εφόσον δεν βελτιωθεί αρκετά και στους δύο τομείς. Σίγουρα θα είναι ακόμα μια επιτυχής υπεράσπιση για την Paige.

WWE Tag Team Championship Match: The Usos (c) vs. The Wyatt Family

Πραγματικά ένας αμφίρροπος αγώνας θα διεξαχθεί μεταξύ των δύο ομάδων. Οι Usos έχουν χάσει πολλά ματς τελευταία και η ψυχολογία θα έλεγε κανείς είναι με το μέρος των Wyatts, οι οποίοι βρίσκονται στην καλύτερη στιγμή τους ως Tag Team. Όμως δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει την δυναμική των Usos, την άρτια συνεργασία τους και το πόσο επικίνδυνοι μπορούν να αποδειχθούν ανά πάσα στιγμή. Κατά την γνώμη μου παρ' όλα αυτά, είναι μεγάλη η πιθανότητα το Tag Team Championship αύριο να αλλάξει χέρια και οι Wyatts να αποχωρήσουν νικητές. They got the whole world in their hands! 

Money in the Bank Ladder Match
Kofi Kingston vs. Rob Van Dam vs. Dolph Ziggler vs. Seth Rollins vs. Dean Ambrose vs. Bad News Barrett vs. Jack Swagger

Και τώρα πάμε στα σημαντικά της βραδιάς. Το ματς αυτό θα κρίνει πολλά για τη πορεία του κύριου σεναρίου, την κόντρα μεταξύ Ambrose και Rollins και φυσικά το ποιος δυνητικά θα είναι ο επόμενος WWE World Heavyweight Champion. Ελπίζω και πιστεύω πως θα δούμε ένα εντυπωσιακό αγώνα, δεδομένων των συμμετεχόντων. Ο RVD, ο show-off Ziggler, o BNB, ο "ιπτάμενος" Kofi  και ο Jack Swagger θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να γίνει ένα όσον το δυνατόν καλύτερο και βιαιότερο ladder match, ωστόσο δύσκολα κάποιος από τους παραπάνω θα είναι ο νικητής της βαλίτσας. Ο "τελικός" θα παιχτεί μεταξύ Ambrose και Rollins και κατά τη γνώμη μου, όσο δύσκολα και αν επιτευχθεί αυτό, ο Mr. Money In The Bank στο τέλος της βραδιάς θα είναι ο Seth Rollins.

WWE World Heavyweight Championship Ladder Match
Kane vs. Sheamus vs. Alberto Del Rio vs. Cesaro vs. Roman Reigns vs. John Cena vs. Randy Orton vs. Bray Wyatt

Στον τελευταίο και σημαντικότερο αγώνα της βραδιάς, τον οποίο θα παρακολουθήσουμε όπως είπαμε πρώτη φορά σε MiTB, θα διεξαχθεί μια μάχη μεταξύ μερικών από των μεγαλύτερων σημερινών ονομάτων της εταιρείας. Όπως αναφέραμε σε άρθρο μας, την τετάρτη το Amazon ανέβασε ένα poster για το DVD του Summerslam, το οποίο απεικόνιζε τους John Cena και Brock Lesnar, κάτι που θεωρήθηκε ως spoiler για το main event του Summerslam και κατά συνέπεια για τον νικητή του αυριανού αγώνα, ο οποίος σύμφωνα με αυτά τα δεδομένα θα είναι ο John Cena. Δύσκολη η πρόβλεψη εδώ. Μεγάλα τα ονόματα, πολλές οι φήμες. Εδώ θα πάω καθαρά με την προσωπική μου προτίμηση και θα πω Roman Reigns. Still...believe in the shield!

Συνοπτικά οι εκτιμήσεις μου:
* Roman Reigns για τίτλο WWE,
* Seth Rollins για βαλίτσα,
* Wyatt Family για τίτλους Tag Team,
* Paige για Divas Champion,
* Stardust & Goldust.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *