Κατηγορίες HTML

Slide Show

Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Προβλέψεις για Money in the Bank Vol.1!

Ήρθε η ώρα να αναλύσουμε το pay per view του WWE, Money in the Bank, που θα διεξαχθεί ξημερώματα Δευτέρας (ώρα Ελλάδος) αλλά και να σας δώσω τις προσωπικές μου προβλέψεις για το event.

Γενικά για το PPV: Από κάτι άσχημο, τις περισσότερες φορές βγαίνει κάτι καλό. Έτσι και στο pay per view Money in the Bank, ενώ περιμέναμε να δούμε μόνο έναν αγώνα Ladder Match φέτος, εν τέλει με τον τραυματισμό του Daniel Bryan θα δούμε και δεύτερο. Αν μη τι άλλο, απολαυστικό είδος αγώνα, με εγγυημένο θέαμα. Με την κάρτα αγώνων να περιέχει μόλις πέντε ματς, αναμένεται να δοθεί πάρα πολύς χρόνος στους δύο αγώνες Ladder, κι αυτό βεβαίως μόνο καλό μπορεί να θεωρηθεί.

WWE Title Match: Καταρχάς υπάρχουν ο Cesaro και ο Roman Reigns. Κανείς άλλος. Ούτε ο Orton, ούτε ο Cena, ούτε ο Sheamus, εννοείται ούτε ο Del Rio, ούτε και ο Kane. Ο Bray Wyatt δεν εξυπηρετεί κάτι αν κατακτήσει τον τίτλο. Οι Cesaro και Reigns όμως γίνονται άμεσα σταρ με αυτόν τον τρόπο. Ο πρώτος αγαπημένος κυρίως του ανδρικού πληθυσμού με ωραίες κινήσεις και καλός αθλητής. Ο δεύτερος ανεβασμένος περισσότερο από συμπάθειες παιδιών και γυναικών. Όμως λόγω του ότι υπάρχει και ο Brock Lesnar, και ο μάνατζέρ του Paul Heyman είναι και μάνατζερ του Cesaro, πιστεύω πως εκεί θα οδηγηθεί το σενάριο και θα το σηκώσει ο Cesaro.

MitB Match: Η κόντρα μεταξύ των πρώην δύο "αδερφών" θα είναι φυσικά το κύριο θέμα του Money in the Bank Ladder Match. Ο Seth Rollins και o Dean Ambrose, εκτός αυτού, είναι ξεκάθαρα τα δύο φαβορί για να ξεκρεμάσουν την βαλίτσα. Ούτε και 'γω μπορώ να δω κάποιον άλλο, πέραν του Bad News Barrett -που ίσως δεν αγωνιστεί αφού είναι τραυματίας. Ποιόν θα επιλέξουν; είναι πολύ δύσκολο. ο Rollins ως heel θα ήταν καλό να έχει μια βαλίτσα στο χέρι, αλλά, επειδή θα μπορέσει μετέπειτα να δημιουργηθεί ένα ωραίο feud, θα πω τον Ambrose.

Tag Team Title Match: Αρκετό καιρό υπάρχει αντιπαλότητα μεταξύ των Usos και των Wyatts και απορούσα γιατί άργησαν τόσο να δώσουν στους τελευταίους αγώνα τίτλων. Επίσης, αρκετό διάστημα έχουν και οι δίδυμοι στην κατοχή τους τις "ζώνες". Θα παραμείνουν ψηλά αν δεν τους "θάψουν" γιατί έχουν κερδίσει (όπως λέγεται από αμερικανούς ρεπόρτερ) την συμπάθεια του κοινού. Οπότε με τους Harper & Rowan να πρέπει να πάρουν ώθηση όπως και ο Bray Wyatt, μπορώ να δω μια αλλαγή Πρωταθλητών σε αυτό το PPV. Άρα, νέοι Πρωταθλητές Wyatt Family.

Divas Title Match: Επιτέλους η Naomi κάνει το κάτι παραπάνω στην καριέρα της. Τόσο καιρό χαραμίστηκε σε ανούσιες χαζομάρες, στο πλευρό του Brodus Clay και λοιπών, με την Cameron να είναι ξεκάθαρα για μένα, μια κατηγορία χαμηλότερα. Η Paige δεν με εντυπωσιάζει καθόλου, γιατί αρχικά περίμενα πολλά από εκείνη. Θεωρώ πάντως, πως η Cameron θα στερήσει τον τίτλο από την Naomi και η Paige θα παραμείνει Πρωταθλήτρια.

RybAxel vs GoldStar: Ο Stardust ως νέος χαρακτήρας, κάνει ντεμπούτο σε Pay Per View, αλλά επειδή όλοι ξέρουμε ποιος είναι και τι αξίζει, πιστεύω είναι αδικία, που δεν συμμετέχει στον αγώνα για την βαλίτσα. Μαζί με τον Goldust πιστεύω θα νικήσουν τους Ryback και Curtis Axel, για να πάρουν πόντους ως νέα ομάδα. Αν γίνει έκπληξη, θέλω να πιστεύω πως θα γίνει λόγω κάποιου heel turn από κάποιον ...dust.

Συνοπτικά οι προβλέψεις μου:
* Cesaro για τίτλο WWE,
* Dean Ambrose για βαλίτσα,
* Wyatt Family για τίτλους Tag Team,
* Naomi νίκη αλλά με DQ,
* Stardust & Goldust.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *