Κατηγορίες HTML

Slide Show

Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

SmackDown (27/6): Όλα έτοιμα για MitB

Τέλος τα σενάρια και οι υποθέσεις. Σε αυτό το επεισόδιο του SmackDown, μερικοί πήρανε ψυχολογία λίγο πριν τα μεγάλα ματς του pay per view του WWE, Money in the Bank. Την Κυριακή (ξημερώματα Δευτέρας για εμάς στην Ελλάδα), αναμένεται σπουδαίο θέαμα...

Τελευταία πρόβα πριν τις μάχες

Ο Πρωταθλητής United States, Sheamus, νίκησε τον Bray Wyatt με αποβολή αφού παρενέβησαν οι Erick Rowan και Luke Harper. Οι Πρωταθλητές Tag Team, The Usos, εμφανίστηκαν για βοήθεια στον πρώτο. Όλα έτοιμα για την μάχη στην κατηγορία των Tag Teams μεταξύ Usos και Wyatts, ενώ οι Sheamus και Bray Wyatt έδειξαν πανέτοιμοι για τίτλο.

Η Authority ζει αλλά υπάρχει κι ο Reigns

Στο main event, έγινε το Roman Reigns vs. Kane που έληξε με DQ υπέρ του Reigns, όταν ο Randy Orton του επιτέθηκε. Εν τέλει, δέχτηκε ένα spear, αλλά ο Kane κανόνισε με ένα chokeslam τον Reigns. Ο Orton ανέβηκε σε σκάλα και πόζαρε με τους τίτλους. Πήγε να συνεχίσει την επίθεση στον Reigns, αλλά δέχτηκε ένα spear ξανά, ενώ ίδια κατάληξη είχε και ο Kane, με τον Reigns να μένει στο τέλος όρθιος, και να ποζάρει και αυτός με τους τίτλους.

Ποιός θα σηκώσει την βαλίτσα;

Οι Seth Rollins, Randy Orton και Triple H άνοιξαν την αυλαία και ανακοίνωσαν αγώνα μεταξύ Bad News Barrett και Dean Ambrose. Ο τελευταίος νίκησε τον Πρωταθλητή Intercontinental, BNB, χωρίς ο τίτλος να είναι υπό διεκδίκηση. Μετά το ματς, ο Jack Swagger επιτέθηκε στον ηττημένο, αλλά τον σταμάτησε με μια σκάλα ο νικητής. Στον Ambrose, επιτέθηκε ο Rollins που εμφανίστηκε μέσα από το κοινό.

Δεν λογαριάζει κανέναν ο Cesaro

Οι Cesaro και Alberto Del Rio νίκησαν τους Dolph Ziggler και Rob Van Dan, όταν ο ADR υπέταξε τον RVD. Μετά το ματς ο Cesaro επιτέθηκε στον Del Rio. Τον αγώνα παρακολούθησε με τους σχολιαστές ο μάνατζέρ του, Paul Heyman.

Μια από τα ίδια για Rusev & Big E

Ο Rusev έχοντας την Lana μαζί του, νίκησε πολύ εύκολα τον Sin Cara. Πριν τον αγώνα οι δυο τους έκαναν έναν αντι-αμερικάνικο promo ως συνήθως. Μετά τον αγώνα ο Big E επιτέθηκε στον Rusev και μένοντας να κοιτάζονται, ο πρώτος εντός ρινγκ και ο άλλος απέξω.

Τσάμπα μαγκίες από την Cameron

Η Πρωταθλήτρια Divas, Paige, νίκησε την Cameron, η οποία μετά το ματς "πούλησε" νταηλίκια στην νικήτρια. Η -πρώην;- παρτενέρ της τελευταίας, Naomi, θυμίζουμε πως την Κυριακή αγωνίζεται για τον τίτλο της πρώτης.

Δείτε το επεισόδιο:


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *