Κατηγορίες HTML

Slide Show

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Νέα για το NXT και παλαιστές του

Άλλοι τραυματίες, άλλοι αλλάζουν, άλλες κλέβουν την παράσταση και μερικοί χάνουν την δουλειά-αγγαρεία ως rosebuds. Όλα αυτά στο NXT και όχι σε όλα τα σόου του WWE.

Οι τραυματίες

Εκτός του Corey Graves για τον οποίο γράψαμε πως απουσιάζει λόγω διάσεισης, τραυματισμό έχει υποστεί -όπως επίσης έχουμε γράψει- και ο Tyler Breeze. Ο διεκδικητής του τίτλου NXT, εμφανίστηκε σε χθεσινό μη τηλεοπτικό σόου και φορούσε επίδεσμο στο χέρι του. Το πρόβλημα δεν είναι σοβαρό και απλά αποφεύγει να αγωνιστεί ώστε να διορθωθεί πλήρως.

Για τον Graves τα πράγματα όμως δεν φαίνεται να είναι τόσο απλά, αφού στο WWE ανησυχούν γιατί δεν πρόκειται για την πρώτη του διάσειση, αλλά μια ακόμα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Οι αλλαγές

Ο παλαιστής στον οποίο επικεντρώνονται τελευταία στο NXT, είναι ο Solomon Crowe, που θα βρει σύντομα gimmick ώστε να προβληθεί στην τηλεόραση. Οι υπεύθυνοι τον πιστεύουν αρκετά και βλέπουν στο πρόσωπό του, το κάτι διαφορετικό.

Όσον αφορά τον Tyson Kidd, το θέμα του έχει παγώσει, ο ίδιος προσπαθεί να κάνει ότι μπορεί για να μην παραπέσει στην άκρη, αλλά ούτε η περίπτωση να γίνει μασκοφόρος προχωράει, ούτε και κάποιο σενάριο δείχνει να συνεχίζεται.

Οι εντυπωσιακές

Οι γυναίκες παλαιστές του NXT φαίνεται πως κερδίζουν τις εντυπώσεις από τους υπεύθυνους του WWE, δίνοντας συνεχώς άριστους αγώνες, κάτι που δεν είναι και ιδιαίτερα συχνό στην γυναικεία κατηγορία.

Charlotte, Bayley, Becky Lynch, Alexa Bliss, Sasha Banks και Carmella, άλλες περισσότερο κι άλλες λιγότερο, δείχνουν έτοιμες για το κάτι παραπάνω. Αυτά βλέπουν οι υπεύθυνοι και θέλουν να διώξουν όλες τις Divas από το κύριο ρόστερ.

Οι πρώην rosebuds

Αλλάζει rosebuds ο Adam Rose, αφού όπως έχουμε ξαναγράψει, το WWE "κόβει" περιττά έξοδα και ένα από αυτά θα είναι η μεταφορά παλαιστών μέσω πούλμαν τα οποία νοίκιαζε. Έτσι, στο πλευρό του Rose δεν θα υπάρχει το Exotic Express, αλλά παλαιστές από τοπικές περιοχές όπου γίνονται τα σόου της εταιρείας.

Να τονίσουμε κάπου εδώ, ότι οι έως τώρα rosebuds, ήταν παλαιστές του NXT και μερικοί στάνταρ σε κάθε εμφάνιση του Rose. Δεν είχαν επιπλέον μισθό, αλλά είχαν μεταφορά και τα πάντα, πληρωμένα από το WWE.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *