Κατηγορίες HTML

Slide Show

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

ROH Best in the World 2014: New Champion!

Σπουδαίο θέαμα και μίνι εκπλήξεις επιφύλασσε το πρώτο pay per view που διοργάνωσε το Ring of Honor, το Best in the World 2014. Αναδείχτηκε νέος Πρωταθλητής του promotion, ο Michael Elgin, ενώ από εκεί που περιμέναμε αλλαγή, στις Tag Team δηλαδή, αυτή δεν ήρθε.

Το "σήκωσε" ο Elgin!

Στον μεγάλο αγώνα της βραδιάς για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ROH, ο Πρωταθλητής Adam Cole αντιμετώπισε τον Michael Elgin. Μεγάλη νίκη για τον τελευταίο που κατέκτησε τον τίτλο και έγινε ο νέος Πρωταθλητής, πανηγυρίζοντας στο κλείσιμο του σόου.

Ο Cole κράτησε τον τίτλο για 275 ημέρες και τον υπερασπίστηκε 13 φορές. Ο Elgin για πρώτη φορά έγινε Πρωταθλητής του ROH.

Γύρισαν αλλά...

Για το Πρωτάθλημα ROH Tag Team, οι Πρωταθλητές ReDragon αντιμετώπισαν τους Christopher Daniels και Kazarian. Οι τελευταίοι, γνωστοί και ως Bad Influence, μπορεί να επέστρεψαν αλλά τίτλο δεν πήραν. Νικητές οι ReDragon που κράτησαν τους τίτλους.

Κράτησε τίτλο και έμαθε αντίπαλο

Ο Τίτλος ROH TV, δεν άλλαξε χέρια, αφού μετά από έναν πολύ καλό αγώνα, ο Πρωταθλητής Jay Lethal (με τον Truth Martini στο πλευρό του), νίκησε δύσκολα τον Matt Taven.

Στον προηγούμενο αγώνα, ACH vs. BJ Whitmer vs. Tadarius Thomas vs. Caprice Coleman vs. Takaaki Watanabe vs. Tomasso Ciampa, όπου ο νικητής εξασφάλιζε αγώνα για το Πρωτάθλημα ROH TV, ο πρώτος, ACH, ήταν αυτός που τα κατάφερε.

Αποχαιρετάει σιγά - σιγά

Νίκησε και αποχαιρέτησε ο Kevin Steen, που αντιμετώπισε τον Silas Young. Μετά το ματς έκανε ένα promo στο οποίο είπε πως σε έναν μήνα τελειώνει το συμβόλαιό του, το κοινό τον αποθέωσε και ο Young του επιτέθηκε,.

Στα λοιπά Briscoes και Alexander

Αναμενόμενο το αποτέλεσμα στον tag team αγώνα, μεταξύ Matt Hardy & Michael Bennett (που είχε μαζί του την Maria Kanellis) εναντίον των Briscoes. Οι τελευταίοι ήταν οι νικητές σε έναν καλό αγώνα.

Στον αγώνα Cedric Alexander vs. Roderick Strong, που ήταν Submission, νικητής αναδείχτηκε ο πρώτος που θέλησε μετά το ματς, να δώσει το χέρι του στον αντίπαλό του, που όμως δεν το δέχτηκε.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *