Κατηγορίες HTML

Slide Show

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Payback (1/6): Θρίαμβος για Shield

Πολύ ξύλο και όμορφο θέαμα, δύο συστατικά που δεν έλειψαν από κανέναν αγώνα, ήταν τα κύρια στοιχεία του pay per view Payback.

Απόλυτοι πρωταγωνιστές ήταν τα τρία μέλη της ομάδας Shield, Roman Reigns, Seth Rollins και Dean Ambrose. Όχι απλά νίκησαν τον αγώνα τους κόντρα στην Evolution, αλλά κέρδισαν χωρίς απώλειες, αφού κανείς τους δεν αποκλείστηκε!


Το No Holds Bared Elimination 6-man Tag έγινε με μάχες σε ολόκληρη την αρένα και είχε μερικές εντυπωσιακές στιγμές, με μεγαλύτερο highlight, μια βουτιά του Seth Rollins από το σκηνικό στην ράμπα εισόδου, πάνω στους υπόλοιπους πέντε.



Ο αγώνας ήταν μεγάλης διάρκειας, με την Evolution να κυριαρχεί, απομονώνοντας τους τρεις της Shield. Προς το τέλος όμως, η Shield αντέδρασε, απέκλεισε τους δύο από τους τρεις αντιπάλους τους, με τον Triple H που έμεινε μόνος του να μην μπορεί να κάνει πολλά, παρά τις εξωτερικές παρεμβάσεις των αποκλεισμένων Batista και Randy Orton.


Έτσι, η ομάδα των Roman Reigns, Dean Ambrose & Seth Rollins, πήρε θριαμβευτική νίκη με 3-0, αποκλείοντας με την σειρά Batista (από Rollins), Randy Orton (από Ambrose), Triple H (από Reigns).


Last Man Standing ο John Cena

Ότι είχαν και δεν είχαν έδωσαν John Cena και Bray Wyatt, ενώ στον αγώνα συμμετείχαν ενεργά και οι Usos (υπέρ Cena), Harper & Rowan (υπέρ Wyatt). Τραπέζια και καρέκλες έσπασαν σε ένα extreme match. Ο Cena πήρε την νίκη αφού "ξάπλωσε" τον Bray μέσα σε ένα κουτί και εκείνος δεν κατάφερε να σηκωθεί έως το 10ο μέτρημα.


Καμία εξέλιξη στο θέμα των τίτλων

Ο τίτλος WWE World Heavyweight του Daniel Bryan, παρέμεινε στην κατοχή του, παρόλο που η Stephanie του είπε να παραιτηθεί όπως ο CM Punk! Όλα αυτά, χάρις την γυναίκα του, Brie Bella, που τα έβαλε στα ίσια με το αφεντικό της, Stephanie McMahon. Αφού είπε αρχικά πως παρατείται, έδωσε στην Stephanie, ένα γερό χαστούκι. 


Η αναφορά του Heyman στον CM Punk

Ένας απίστευτος -για ακόμα μια φορά- Paul Heyman, άνοιξε την αυλαία του Payback. "Έπαιξε" με το κοινό του Σικάγο, αφού ανακοίνωσε πως ο αγαπημένος τους, CM Punk βρίσκεται σε αγώνα χόκεϊ των Chicago Blackhawks. Επίσης, μίλησε για το σερί του Undertaker που έσπασε από τον πελάτη του, Brock Lesnar και παρουσίασε τον Cesaro.


"Έκλεψε" την νίκη ο Sheamus

Τρομερή μάχη για το Πρωτάθλημα Ηνωμένων Πολιτειών, με τον Πρωταθλητή Sheamus να "κλέβει" την νίκη πανέξυπνα από τον διεκδικητή Cesaro, μετά από "swing". Ο αγώνας ήταν συγκλονιστικός, ανάμεσα σε δύο από τους κορυφαίους παλαιστές αυτή την περίοδο, με γρήγορο ρυθμό και πολλά σημεία που για λίγο δεν υπήρξε νικητής.


Παρέμεινε Πρωταθλητής ο Bad News

Αρκετά extreme ήταν ο αγώνας για τον τίτλο Intercontinental, που διατήρησε εν τέλει ο Πρωταθλητής Bad News Barrett, εναντίον του Rob Van Dam. Οι δύο παλαιστές, χωρίς να χρησιμοποιήσουν αντικείμενα, πήγαν το ματς εκτός ρινγκ και αυτομάτως το έκαναν αρκετά σκληρό, αλλά συνάμα εντυπωσιακό με συνεχόμενες εναλλαγές.


Δεν το χάνει τόσο απλά η Paige

Πέρασε αρκετά από την ανανεωμένη τρελή Alicia Fox, η Πρωταθλήτρια Divas, Paige, που όμως κατάφερε να υποτάξει την αντίπαλό της και να κρατήσει τον τίτλο της. Συνέχισε να παίζει τον ρόλο της η Fox, πριν το ματς, στην διάρκειά του και φυσικά μόλις ηττήθηκε, προσπαθώντας να κάνει τον κόσμο να σωπάσει και έφυγε τρέχοντας.


Νίκησε ο Rusev και η Ρωσία

Την πάτησε ο πατριώτης Big E. Ηττήθηκε, παρόλο που υποστήριξε τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, εναντίον του φιλοΡώσου (και Βούλγαρου), Rusev, και της πανέμορφης Ρωσίδας μάνατζέρ του, Lana. Το ζευγάρι πανηγύρισε κυματίζοντας την Ρώσικη σημαία, με τον Rusev να παραμένει αήττητος και φαίνεται πιο ασταμάτητος από ποτέ.


Κουρέας του Hornswoggle ο Torito

Σε ένα πολύ καλό pre-show match, με κωμικά στοιχεία και πολύ λιγότερο wrestling, ο El Torito γλίτωσε την μάσκα του -φορούσε διπλή και του έβγαλε την πρώτη- νίκησε και κούρεψε τον αντίπαλό του, Hornswoggle. Ωραία highlights πρόσφεραν και οι 3MB (Drew McIntyre, Heath Slater, Jinder Mahal) και Los Matadores.


Διαλύθηκαν οι Rhodes Brothers

Οι ομάδες Ryb-Axel και Brotherhood (ή Rhodes Brothers) βρέθηκαν αντιμέτωπες, σε αγώνα που δεν είχε ανακοινωθεί με νικητές τους Ryback & Curtis Axel. Μετά το ματς, ο απογοητευμένος Cody Rhodes ανακοίνωσε στον Goldust την διάλυση της ομάδας τους, υποστηρίζοντας πως δεν είναι αρκετά καλός για παρτενέρ του.


Αφήνιασε ο Kane την πλήρωσε ο Kingston

Λίγο πριν το σόου, ανακοινώθηκε το, Kofi Kingston εναντίον Bo Dallas. Ο Kane διέκοψε τον αγώνα πριν αυτός αρχίσει και επιτέθηκε στον Kingston, ο οποίος πλήρωσε κάποια άσχημα σχόλια για την Authority. Ο Dallas πρόλαβε να αποχωρήσει από το ρινγκ, μένοντας θεατής και εκφράζοντας την λύπη του στον Kofi, για ότι του συνέβη.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *