Κατηγορίες HTML

Slide Show

Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Οι προβλέψεις μας για το Payback

Τα προγνωστικά των σόου του WWE συνήθως είναι αρκετά ξεκάθαρα και σπάνια υπάρχουν εκπλήξεις. Ας δούμε τι έχουμε για το Payback που θα διεξαχθεί, σήμερα, Κυριακή 1η Ιουνίου.

Evolution vs. The Shield (No Holds Barred Six-Man Elimination Tag Team match)

Η συνέχεια της κόντρας των δύο φατριών του WWE. Φυσικά στόχος είναι να αναδειχθεί ακόμα περισσότερο η Shield των νέων αστέρων. Μιας που αποχωρεί ο Batista και η Evolution δεν θα είναι παρέα το επόμενο διάστημα, στοιχηματίζω σε ακόμα μια νίκη της Shield, αφού το αντίθετο δεν έχει λόγο για να γίνει.

John Cena vs. Bray Wyatt (Last Man Standing match)

Το σκορ στις αναμετρήσεις του Cena με τον αρχηγό των Wyatt είναι 1-1 και εκτός του αγώνα στο Payback, φήμες αναφέρουν πως η κόντρα θα φτάσει έως το SummerSlam. Οπότε έχει μέλλον το συνολικό σκορ. Πιστεύω πως αφού θα έχει μέλλον, ο Cena θα πάρει την νίκη σε αυτό το event. Όλα μπορούν να συμβούν σε αυτό το ζευγάρι απόψε.

Bad News Barrett (c) vs. Rob Van Dam (Intercontinental Championship)

Πρώτη υπεράσπιση του τίτλου Intercontinental σε Pay Per View για τον Bad News Barrett και πιστεύω πως δεν υπάρχει κάποια πιθανότητα να δώσουν τόσο γρήγορα σε κάποιον άλλο τον τίτλο. Ποντάρισμα στον BNB.

Sheamus (c) vs. Cesaro (United States Championship)

Πολύ πρόσφατη η κατάκτηση του τίτλου United States από τον Sheamus. Αν και ο Cesaro είναι το πιο "καυτό" single όνομα (δηλαδή εκτός των Shield), δύσκολα θα πάρει τον τίτλο. Πιστεύω τον Πρωταθλητή και εδώ.

Paige (c) vs. Alicia Fox (Divas Championship)

Αν και μπερδεύει πάρα πολύ η συμπεριφορά και το νέο -όπως φαίνεται- ή προσωρινό gimmick της Alicia Fox, δεν μπορώ να πιστέψω ότι το WWE θα πάρει τον τίτλο από την Paige για να τον δώσει σε εκείνη. Άρα πηγαίνω με την Paige.

Rusev vs. Big E (Singles match)

Είναι αρκετά αμφίρροπο ζευγάρι αυτοί οι δύο, ίσως νομίζω οι πιθανότητες είναι πιο μοιρασμένες εδώ σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα ζευγάρια. Δύο παλαιστές που είναι ανερχόμενοι και θέλουν να φανούν ισχυροί. Θα πάω με τον Big E όμως, αφού το WWE συνήθως στηρίζει τους πατριώτες, ενώ ο Rusev είναι καιρός να χάσει καθαρά, για μια πρώτη φορά.

El Torito vs. Hornswoggle (Mask vs. Hair match)

Τέλος, το αστείο ματς μεταξύ των δύο νάνων. Φυσικά ο El Torito παίρνει την ώθηση που μπορεί να πει κανείς ότι θα πάρει από την κόντρα αυτή. Η μάσκα δεν βλέπω να βγαίνει με τίποτα, ενώ ο Swoggle φαίνεται πως χρειάζεται ένα μικρό κουρεματάκι.

Απόφαση Daniel Bryan για τους τίτλους

Πολλά ακούστηκαν για το τι θα γίνει με τους τίτλους του Daniel Bryan. Ο Πρωταθλητής είναι τραυματίας και επίσης είναι άγνωστο πότε θα είναι σε θέση να αγωνιστεί. Πιστεύω ότι είναι αδύνατον να επανέρθει σύντομα και οι τίτλοι με κάποιον τρόπο θα γίνουν διεκδικήσιμοι στο Money in the Bank σε περίπου έναν μήνα.

Συνοπτικά πιθανότητες νίκης που δίνω:
JohnCena - BrayWyatt (51 - 49%)
Rusev - BigE (55 - 45%)
Shield - Evolution (60 - 40%)
Sheamus - Cesaro (70 - 30%)
BNB - RVD (85 - 15%)
Paige - AliciaFox (90 - 10%)
ElTorito - Hornswoggle (95 - 5%)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *