Κατηγορίες HTML

Slide Show

Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

ROH Wrestling (7/6): Ασταμάτητος ο Cole

Με κύριο θέμα φυσικά, τον Πρωταθλητή ROH Adam Cole, αλλά και την συνέχεια της κόντρας του με τον διεκδικητή του τίτλου, Michael Elgin, προβλήθηκε αυτό το επεισόδιο ROH Wrestling.

Ο Πρωταθλητής ROH, Adam Cole, αντιμετώπισε σε triple threat match, τους Jimmy Jacobs και Mark Briscoe. Αν κάποιος από τους δύο τελευταίους, έπαιρνε την νίκη, θα αποκτούσε και το δικαίωμα να διεκδικήσει τον τίτλο του πρώτου. Αν ο Cole νικούσε, τότε δεν θα αντιμετώπιζε κανέναν από τους δύο τους, ποτέ σε ματς.

Πρώτος που αποκλείστηκε, ήταν ο Jimmy Jacobs, που εξουδετερώθηκε από τον Cole, ο οποίος έκανε ότι ήθελε και νίκησε και τον Mark Briscoe.

Μετά το ματς, ο Michael Elgin, τον οποίο θα αντιμετωπίσει στο "Best in the World" για τον τίτλο, και που ήταν στο τραπέζι των σχολιαστών, είπε πως η ζώνη-τίτλος θα πήγαινε πολύ όμορφα στην μέση του.

Tag Team δράση στα άλλα ματς

Η ομάδα Decade και πιο συγκεκριμένα, τα μέλη της BJ Whitmer και Adam Page (με τον Tadarius Thomas στο πλευρό τους), αντιμετώπισαν τους Hanson και Raymond Rowe, με τους δύο τελευταίους να παίρνουν την νίκη.

Σε ένα Future of Honor Showcase Match, οι Bill Daly, Will Ferrara, και Zizou Middoux τέθηκαν αντίπαλοι με τους J. Diesel, Moose, και Vinny Marsegliain. Οι τρεις τελευταίοι ήταν οι νικητές.

Ήθελε έρωτες και την πάτησε

Έγινε και ένα segment με τους Ramone και Veda Scott, να μιλούν για το ασύληπτο σερί νικών 113-0 του απόντα RD Evans και να τους διακόπτει ο Romantic Touch. Εκείνος προσπάθησε να ρίξει την Veda αλλά εν τέλει δέχτηκε χαμηλό χτύπημα για το τέλος του σκηνικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *