Κατηγορίες HTML

Slide Show

Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Αποτελέσματα "​ROH Road To The Best In The World: Night 2"

Η δεύτερη βραδιά του Road To The Best In The World, διεξήχθη χθες βράδυ από το Ring of Honor, και η κόντρα για το Πρωτάθλημα ROH, μεταξύ Adam Cole και Michael Elgin, φούντωσε.

Ο Michael Elgin αντιμετώπισε τον Michael Bennett, με τον τελευταίο να αποβάλλεται αφού χρησιμοποίησε καρέκλα. Ο Elgin ζήτησε να γίνει ο αγώνας No-DQ και ξαναξεκίνησε, όμως ο Πρωταθλητής ROH Adam Cole, του επιτέθηκε το ματς διεκόπη και μάλιστα, έκοψε τα μαλλιά του Elgin.

Στον δικό του αγώνα, ο Adam Cole νίκησε τον Tommaso Ciampa και διατήρησε τον τίτλο που ήταν υπό διεκδίκηση. Θα τον υπερασπιστεί εναντίον του Elgin στο Best in the World.

Στο main event της βραδιάς, οι Πρωταθλητές Tag Team ROH, reDRagon, νίκησαν τους αδερφούς Briscoes και διατήρησαν τους τίτλους τους, σε έναν εξαιρετικό αγώνα.

Ο Romantic Touch νίκησε τον Πρωταθλητή TV ROH Jay Lethal, σε ένα Proving Ground match. Μετά το ματς, ο Lethal έβγαλε την μάσκα του Touch, ο οποίος ήταν ο Matt Taven, αντίπαλός του για τον τίτλο, στο Best in the World PPV.

Σε άλλα ματς, ο Cedric Alexander επιβλήθηκε του Tadarius Thomas (ο τελευταίος είχε μαζί του τον Jimmy Jacobs), ο Ethan Gabriel Owens νίκησε τον Zizou Middoux, ο Caprice Coleman νίκησε τον BJ Whitmer και ο Silas Young νίκησε τον ACH. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *