Κατηγορίες HTML

Slide Show

Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Έξι αντικαταστάτες του Seth Rollins

Το WWE.com ανέβασε ένα άρθρο στο οποίο διεξάγει μια ψηφοφορία και αναρωτιέται "ποιός θα ήταν κατάλληλος για αντικαταστάτης του Seth Rollins στην Shield;".

Έχει έξι ονόματα παλαιστών, την επιλογή δεν χρειάζονται τρίτο μέλος οι Dean Ambrose και Roman Reigns, αλλά και την επιλογή να σχολιάσει όποιος θέλει για κάποιον άλλο.

Οι έξι επιλογές είναι στα 5/6 τους, λογικές. Daniel Bryan, Dolph Ziggler, Cody Rhodes, Big E και Adrian Neville. Η έκτη που είναι μεγάλο ερωτηματικό, John Morrison! Ο τελευταίος δεν αποτελεί μέλος του ρόστερ, αλλά για κάποιον λόγω συμπεριλαμβάνεται στις επιλογές!


Τι αναφέρει το άρθρο για τους έξι:

Ο Adrian Neville αναμένεται κάποια στιγμή να κάνει το μεγάλο άλμα στο κύριο ρόστερ του WWE, και οι Shield θα ήταν η καλύτερη περίπτωση να γίνει αυτό.

Το άρθρο, αν και αναφέρει τον Big E, σε όσα γράφει ουσιαστικά λέει πως είναι δύσκολο να συνυπάρξουν δύο powerhouses στο ίδιο γκρουπ, εννοώντας τον Reigns.

Μια πολύ καλή περίπτωση, ο οποίος έχει παρόμοιο στυλ με τον πρώην Seth Rollins, είναι ο Dolph Ziggler. Στερείται σεναρίων και ευκαιριών και οι Shield θα ήταν ότι πρέπει.

Η καριέρα του Cody Rhodes δεν πηγαίνει καλά και ο ίδιος ψάχνει το κάτι που θα τον επαναφέρει στον σωστό δρόμο. Εάν συμμαχούσε με την Shield, θα επέστρεφε στα καλά του στα σίγουρα.

Πολύ καλή περίπτωση είναι ο John Morrison, που παρόλο ότι είναι απών από το WWE εδώ και αρκετό διάστημα, παραμένει εντυπωσιακός και με παρόμοιο στυλ με τον Rollins.

Αναμφισβήτητα ο Daniel Bryan θα μπορούσε να δώσει και να πάρει από μια συμμαχία με τους Shield και ο κόσμος σίγουρα θα ήθελε να δει τον Yes-Man ντυμένο στα μαύρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *