Κατηγορίες HTML

Slide Show

Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Αντιμέτωποι οι Shield σε μη τηλεοπτικό σόου

Για πρώτη φορά μετά την προδοσία του Seth Rollins στους άλλους δύο της Shield, οι τρεις τους βρέθηκαν στο ίδιο ρινγκ και μάλιστα αντιμέτωποι. Αυτά σε μη τηλεοπτικό σόου του WWE, χθες βράδυ στο New Mexico.

Ο Seth Rollins συνεργάστηκε με τον Randy Orton για να αντιμετωπίσει τους πρώην "αδερφούς" του, Roman Reigns και Dean Ambrose, οι οποίοι νίκησαν με DQ, όταν ο Orton χρησιμοποίησε καρέκλα. Εν τέλει οι εναπομείναντες Shield, βγήκαν από πάνω.

Τρία άσχημης ποιότητας βίντεο από οπαδό που είδε το σόου: Part 1 - Part 2 - Part 3 ... Κάτι μπορείτε να δείτε στο τρίτο. Παρακάτω δείτε να επιτίθενται στον Rollins, οι Ambrose-Reigns.

Στα υπόλοιπα...

Η κόντρα Summer Rae και Layla μπορεί να μην προχώρησε τηλεοπτικά, αλλά στο σόου αυτό, η πρώτη νίκησε σε tag team match την δεύτερη, έχοντας στο πλευρό τους αντίστοιχα τον Dolph Ziggler και φυσικά τον Fandango.

Παρόλο που στα τηλεοπτικά σενάρια οι Rhodes Brothers -Cody και Goldust- έχουν σταματήσει να είναι ομάδα, στο live event συμμάχησαν ξανά για να νικήσουν τους Ryback και Curtis Axel.

Η Πρωταθλήτρια Divas Paige, επικράτησε σε Triple Threat match των Natalya και Alicia Fox.

Αγώνας από λίγο παλιότερα έγινε, όπου ο Cesaro νίκησε τον άλλοτε παρτενέρ του Jack Swagger.

Σε άλλα ματς, ο Bo Dallas νίκησε τον Zack Ryder, ο Kofi Kingston τον Damien Sandow και ο Sin Cara τον Titus O'Neil.

Δύο μη τηλεοπτικά σόου την ίδια μέρα 

Εκτός από το παραπάνω σόου, το WWE χώρισε το ρόστερ του για να δώσει παράσταση και στο Wisconsin, όπου τραυματίστηκαν όπως γράψαμε και οι John Cena και Adam Rose.

Στον αγώνα του o John Cena νίκησε τον Bray Wyatt. Το ματς ήταν No Holds Barred. Η υπόλοιπη Wyatt Family είχε ματς με τους άλλους "αιώνιους" αντιπάλους. Οι Usos παρόλα αυτά, νίκησαν τους Erick Rowan και Luke Harper.

Ο Πρωταθλητής Intercontinental Bad News Barrett νίκησε τον πρώην Πρωταθλητή του συγκεκριμένου τίτλου, Big E, σε ένα rematch τους.

Στα άλλα ματς, ο Rusev ισοπέδωσε τον R-Truth, ο Adam Rose έκανε πάρτι με νίκη επί του Heath Slater, στις γυναίκες οι Eva Marie και Nikki Bella νίκησαν τις Aksana και Rosa Mendes, ενώ τέλος οι Los Matadores νίκησαν την 3MB (χωρίς τον Slater που αγωνίστηκε σε άλλο ματς).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *