Κατηγορίες HTML

Slide Show

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Spoilers SmackDown 20/6

Πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα του SmackDown αυτής της Παρασκευής.

Όλοι οι συμμετέχοντες του WWE World Heavyweight Ladder Title Match, εμφανίστηκαν στο ξεκίνημα του σόου, πλην του Bray Wyatt. Η ένταση μεταξύ τους, οδήγησε τους Roman Reigns και Randy Orton να παλέψουν μέχρι και τα παρασκήνια. Ενώ οι Cesaro και Alberto Del Rio απωθήθηκαν μακριά από το ρινγκ, από τους Sheamus και John Cena, οι οποίοι στο τέλος είχαν και μεταξύ τους μικρή ένταση.

Μετά από την νίκη του επί του Kofi Kingston, ο Seth Rollins έκανε ένα καλό promo.

Παρόλο που νίκησε τον Bad News Barrett, ο Dolph Ziggler ένοιωσε στο πρόσωπό του τι σημαίνει το "Bull Hammer" του BNB, που του επιτέθηκε καθώς πανηγύριζε. Ο αγώνας δεν ήταν φυσικά για τον τίτλο Intercontinental του Άγγλου.

Σε δύο συνεχόμενους αγώνες ο Adam Rose νίκησε αρχικά σε λιγότερο από ένα λεπτό και σε δεύτερο αγώνα σε πέντε δευτερόλεπτα, τον Titus O'Neil. Ο ηττημένος είχε ζητήσει ρεβάνς, επειδή έχασε γρήγορα, για να ξαναχάσει ακόμα πιο γρήγορα μετά.

Υπό το βλέμμα του Seth Rollins, στον οποίο επιτέθηκε στην διάρκεια του αγώνα, ο Dean Ambrose αντιμετώπισε τον Kane και ηττήθηκε μετά από ένα chokeslam.

Ο Big E νίκησε τον Jack Swagger (μαζί του ο Zeb Colter) σε ένα σύντομο ματς. Ο Colter πριν το ματς, αναρωτιόταν αν ο Big E δουλεύει για την μάνατζερ του Rusev, Lana.

Στα παρασκήνια, οι χωρισμένοι Summer Rae και Fandango είχαν ένα μεγάλης διάρκεια φιλί, το οποίο είδε η Layla και άρχισε να κλαίει. Ο Fandango είχε αγώνα, όμως η Layla δεν εμφανίστηκε, αντίθετα πήγε να πάρει την θέση της η Summer Rae. Εν τέλει της επιτέθηκε η Layla και πάνω στον καυγά ο Fandango "έφαγε" ένα γερό χαστούκι. Ο Bo Dallas εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση και πήρε την νίκη στον αγώνα τους. Κλασσικό promo του Dallas μετά το ματς.

Η Wyatt Family και πιο συγκεκριμένα ο Bray Wyatt, τόνισε πως θα κατακτήσει αυτό που του ανήκει, δηλαδή το WWE World Heavyweight Championship. Για το άλλο ματς, που θα είναι για την βαλίτσα Money in the Bank, θα μάθουμε περισσότερα στο Raw της Δευτέρας, όπως ανακοινώθηκε.

Άλλαξε το main event που είχε ανακοινωθεί, Alberto Del Rio εναντίον Roman Reigns. Σε αγώνα Handicap Tag Team, οι John Cena, Sheamus και Roman Reigns νίκησαν τους Randy Orton, Bray Wyatt, Alberto Del Rio και Cesaro (ο τελευταίος με τον Paul Heyman μαζί του). Οι νικητές έδωσαν τα χέρια μετά το ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *