Κατηγορίες HTML

Slide Show

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Main Event (17/6): Κι άλλο MitB Match!

Ανακοινώθηκε στο Main Event και η διεξαγωγή ακόμη ενός Ladder Match στο Money in the Bank, αυτό που θα είναι το κλασσικό, με έπαθλο μια βαλίτσα - συμβόλαιο για αγώνα τίτλου.

Πρώτος συμμετέχοντας ο Seth Rollins, που το ανακοίνωσε στην έναρξη. Ο Dean Ambrose του είπε πως πρέπει να ανησυχεί για το τι θα πάθει αμέσως τώρα (...τότε), αλλά ο Kane εμφανίστηκε, του επιτέθηκαν και οι δύο, όμως κατάφερε και έμεινε ο μόνος όρθιος.



Έκαναν μια πρόβα

Πριν τον αγώνα τους, οι Usos και ο Sheamus, μίλησαν για τους αγώνες τους στο Money in the Bank, που έχουν να αντιμετωπίσουν κάποιους από τους Wyatts αμφότεροι. Στον αγώνα 6-man Tag Team, ο Bray Wyatt κατάφερε να δώσει την νίκη στην φαμίλια του.



Τέλος οι Funkadactyls;

Η Naomi είχε αγώνα με την Πρωταθλήτρια Divas, Paige. Με έξυπνη αντεπίθεση κατάφερε να πάρει σημαντική νίκη. Μετά τον αγώνα η Paige επιτέθηκε στην Cameron με την Naomi απλά να παρατηρεί και να δίνει αμέσως μετά χειραψία με την Paige!



Δώστε στον Rusev αντίπαλο

Κλασσικό promo της Lana για την Ρωσία, πριν παρουσιάσει τον πελάτη της. Ο Rusev ισοπέδωσε τον Santino Marella σε ελάχιστο χρόνο. Όσο περνάει ο καιρός νικάει ακόμα πιο γρήγορα. Σε λίγο θα ανακοινώνουν απλά την νίκη του...

Δείτε όλο το επεισόδιο:


4AMRW4LNM7CYAYL66F3V από decorousbent

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *