Κατηγορίες HTML

Slide Show

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Αντιδράσεις για το σενάριο της Vickie Guerrero στο Raw

Αρνητικές οι αντιδράσεις στα παρασκήνια του WWE για το χθεσινό σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Stephanie McMahon έκανε εμετό πάνω στην Vickie Guerrero.

Ενώ η Vickie παρέμεινε περισσότερο από ότι περίμενε κανείς, αφού αρχικές αναφορές έλεγαν ότι θα έφευγε έπειτα από την Wrestlemania XXX, τελικά θα φύγει από το WWE για να ακολουθήσει καριέρα στον ιατρικό κλάδο. Ο λόγος για τον οποίο παρέμεινε είναι ότι δέχθηκε να εμφανίζεται στο Raw και το Smackdown μέχρι να βρεθεί ένα καλό σενάριο έτσι ώστε να αποσυρθεί από την τηλεόραση.

Όμως το σενάριο, το οποίο φαίνεται πως θα αποτελέσει την αφορμή της απόλυσης της από την Authority απογοήτευσε χθες, καθώς όχι μόνο αποτέλεσε ένα αηδιαστικό αποκύημα της φαντασίας του Vince McMahon, αλλά πολλοί επιπλέον θεώρησαν ότι ήταν κακόγουστο, καθώς η κόρη της Vickie έχει εγκαταλείψει για λίγο καιρό το WWE λόγω μιας διατροφικής διαταραχής που αντιμετωπίζει.

Αναμένουμε λοιπόν νεότερα για το μέλλον της Vickie στο WWE και ανυπομονούμε για την συνέχεια του σεναρίου, περιμένοντας οπωσδήποτε βελτίωση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *